ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Τελικά, with one sbar, three trygons!


H υπέρβαση στερεοτύπων, συντηρητικών, κοινώς διαδεδομένων πρακτικών, οι οποίες διέφευγαν και υπερκερούσαν την ερμηνεία των κοινωνικών δομών και της κοινωνικής διαστρωμάτωσης, αποτελούσε προνομιακό χώρο της αριστεράς ιδεολογίας ή και ιδεοληψίας. Διαχρονικά, ο πραγματικός ή κατ’ επίφαση προοδευτισμός έναντι του συντηρητισμού λειτουργούσε θελκτικά στην ανθρωπότητα. Προοδευτικού χαρακτήρα αποτελούν, για παράδειγμα, οι πρόσφατες δηλώσεις στελεχών, κοινοβουλευτικών και μη, του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Πνεύμα και το Πρωτόκολλο μεταφοράς Του, ή και οι παλαιότερες δηλώσεις περί ελληνικής σημαίας.
Γράφει ο Νίκος Γαλαρινιώτης
Με τη ψήφιση του Ν.4389/16 (ΦΕΚ 94 Α/27-05-2016)«Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις» και ειδικότερα στο πρώτη παράγραφο του άρθρου 221 που αναφέρεται στο δικαίωμα του παραχωρησιούχου  «να λαμβάνει υπηρεσίες πυρόσβεσης και διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος», η προοδευτικότητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθίσταται εμφανής. Αν και ιδεολογικά εναντιωνόμενη στην ιδιωτική οικονομία, παρά ταύτα, όχι μόνο προχώρησε, στην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων στη FRAPORT, επιπροσθέτως, παρείχε και τη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος. Δηλαδή, μία ιδιωτική εταιρία είναι σε θέση να αξιοποιεί προσωπικό που έχει προσληφθεί στο Δημόσιο και ανήκει σ’ αυτό, με την υποχρέωση, βέβαια, τη μισθολογική πληρωμή του.
Έτσι, λοιπόν, n  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε: α) να διαφημίσει το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την άξια του οποίου αναγνωρίζει, διά της προτίμησής του, η FRAPORT, β) να εξοικονομήσει ετησίως 10,5 εκατομμύρια €, γ) να μεριμνήσει για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αφού λίγοι ήταν οι εκόντες και περισσότεροι οι άκοντες πυροσβέστες, που για να γλιτώσουν την μετάθεση, έσπευσαν να συνάψουν σύμφωνα συμβίωσης ή ακόμα να τελέσουν και πολιτικούς γάμους.
Τελικά, with one sbar, three trygons!

Δεν υπάρχουν σχόλια: